diumenge, 13 de juny del 2010

Sants-Montjuïc Decideix al Paral·lel.


Aquest dissabte Sants-Montjuïc Decideix ha participat a la fira d'entitats del Poble-Sec que ha tingut lloc a l'Avinguda del Paral·lel. La fira ha estat un èxit d'assistència de públic de tots els districtes i barris de Barcelona. Els voluntaris i les voluntàries de Sants-Montjuïc Decideix han realitzat les activitats habituals de donar a conèixer les consultes al públic, contactar amb les entitats del barri i incorporar a totes aquelles persones que vulguin ser voluntaris per la celebració de la consulta. Una part dels voluntaris que s'han incorporat a l'organització de la consulta sobre la independència de Catalunya venien d'altres barris i serà amb les organitzacions d'aquests barris amb les que col·laboraran.
Ha sigut una festa en que les entitats del Poble-Sec s'han pogut promocionar al carrer alhora que es reivindicava el Paral·lel com un espai cívic i cultural.
Els voluntaris arriben fins i tot de països tan llunyans com Croàcia. Una noia vinguda d'aquest país s'ha mostrat molt interessada pel que s'està duent a terme a Catalunya i s'ha incorporat com a voluntària.

Donem la benvinguda als nous voluntaris.
Esperem a aquells que es vulguin implicar en la campanya des d'aquest moment a assistir a la reunió que tindrà lloc a la sala d'actes de les Cotxeres de Sants a les 19:00 de dimecres 16 de juny, on pondran integrar-se en una de les àrees de treball en funció dels seus interessos, coneixements i experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada