diumenge, 12 de desembre del 2010

Un 8% de participació a la una.

A la una del migdia havien votat 920 persones de les quals 121 eren residents fora del barri de la Barceloneta. Aquests 799 votants representen un el 8% d'un cens de 10.002 habitants.
A 1/2 de 2 del migdia ho han comunicat en roda de premsa els coordinadors de l'àrea de comunicació (Alfred Bosch) i de l'àrea d'administració electoral (Eduard de Càceres)  de Barcelona Decideix.
En resposta a la demanda dels periodistes de comparar aquests resultats amb els de la consulta sobre la Diagonal de Barcelona, han recordat que la xifra de participació al districte de Ciutat Vella va ser del 4% i van convidar als assistents  a buscar la informació sobre la dada concreta de participació al barri de la Barceloneta.
Els portaveus han emfatitzat la comparació  dels resultats amb els recursos esmerçats, que han estat molt escassos. Barcelona Decideix no compta amb cap administració , ni amb cap mitjà de comunicació ni amb cap multinacional al darrera,  només compta amb gent, amb braços i amb intel·ligència, amb molta intel·ligència que avui està escampada per tota la Barceloneta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada