divendres, 16 de juliol del 2010

L'ajuntament en contra de que els barcelonins votin.

L'ajuntament que encapçala el Sr. Jordi Hereu està decidit a negar el pa i la sal al moviment Barcelona Decideix. La carta que li va enviar la plataforma demanant-li de fer una reunió amb ell el dia 16 de juny no ha estat contestada encara, l'única resposta és la que va donar en aquesta entrevista a Vilaweb http://vilaweb.tv/?video=6253. El dia 7 de juliol.
Ara la seva actuació ha consistit a negar els elements mínims imprescindibles per a que Sant Andreu Decideix pugui celebrar una botifarrada popular.

Els detalls els podreu trobar en aquest article de l'avui i en aquest de racocatala , entre altres mitjans. El més greu del cas és que va instruir a la guàrdia urbana, que es finança amb els impostos que paguen tots els barcelonins per a que retiressin els cartells informatius de l'esdeveniment, encara que hi fossin en llocs permesos. La justificació per a aquesta actuació és que es tracta d'un acte polític. I es clar que ho és, demanar democràcia és un acte polític, donar veu al poble és un acte polític, de la mateixa manera que retirar els cartells també és un acte polític. La diferència entre els dos actes polítics és que un pretén donar veu al poble i millorar la qualitat de la nostra democràcia, mentre que l'altre pretén limitar l'accés dels ciutadans a la democràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada