dilluns, 19 de juliol del 2010

Diada castellera al Poble-Sec.


Aquest diumenge 18 de juliol ha tingut lloc una diada castellera dins la festa major del Poble-Sec.
Han participat els Castellers del Poble-Sec, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sabadell.
El temps ha acompanyat i els assistents han pogut gaudir d'un dia de sol i cel clar.
Els de Poble-Sec van realitzar la que podríem considerar la millor actuació de la seva història aconseguint carregar i descarregar un 3 de 7 amb agulla a la primera ronda, un 5 de 7 (a la foto), castell que encara no havien intentant aquesta temporada i un 4 de set amb l'agulla al mig.
Els Capgrossos de Mataró van començar amb un 4 de 8 descarregat, un 3 de 8 i un 2 de 8 amb folre.
Els Castellers de Sabadell van carregar i descarregar un 2 de 7, un 3 de 7 aixecat per sota i un 5 de7.
El dia va ser intens, no només per l'actuació de totes tres colles castelleres, sinó també per la activitat en la parada informativa que va muntar Sants-Montjuïc Decideix.


5 de 7 dels Castellers del Poble-Sec




Durant les dues hores que van durar les actuacions de les colles castelleres es va poder parlar amb moltes de les persones assistents, fins i tot abans d'acabar de muntar la parada ja hi havien persones que volien fer-se voluntàries. En total es van inscriure 16 nous voluntaris, que tenint en compte el temps que va durar l'actuació, la mitjana és d'un voluntari cada 7 minuts i mig.

Aquest voluntaris seran informats per correu electrònic en breu de les activitats en les que podran participar. Ara és època de festes majors i esperem una activitat intensa per a donar a conèixer la consulta del 10 d'abril a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada