divendres, 16 de juliol del 2010

Actes de la festa major del Poble-Sec.

Ara és època de calor, de festes majors i de descans. Acaba el curs escolar i per a molts és un moment per a fer els bons propòsits per al curs que ve. Un bon propòsit, més enllà de matricular-nos en tal o qual curs, podria ser fer alguna cosa per la democràcia i pel país.
I que podem fer? Sants-Montjuïc Decideix us proposa fer-vos voluntaris per a la realització de la consulta sobre la independència a Barcelona. Ara que els processos per a celebrar una consulta, tant per la via de la IP com de la ILP, han estat avortats pels partits polítics és el moment de que la gent organitzi aquesta consulta.
Gaudiu de les vostres festes majors, descanseu, balleu, rigueu, alceu castells, toqueu gralles, ...., però si teniu un moment de descans podeu buscar les paradetes informatives que hi hauran en els actes més importants de les vostres festes i fer vos voluntaris, per al dia de la consulta, per a la realització de la campanya, o senzillament demaneu que us mantinguin informats de com avança la preparació de la consulta o de tots aquells fets que puguin influir en la seva evolució.
Podreu trobar les parades informatives de Sants-Montjuïc Decideix en els següents actes:
  • Diumenge 18 de juliol a les 12 del migdia durant la celebració de la diada castellera C/Blai, davant de la Biblioteca Francesc Boix. En aquesta diada participaran els Castellers de Mataró, Castellers de Sabadell i Castellers del Poble-Sec.
  • Divendres 23 de juliol de les 11 a les 21 tindrà lloc el III Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional al Poble Sec. Sants-Montjuïc Decideix serà a la Plaça del Sortidor de 19 a 21:30.Sants-Montjuïc Decideix serà a la Plaça del Sortidor de 19 a 21:30.

  • Divendres 23 de juliol a les 22 hores Sants-Montjuïc Decideix serà al SECASAC (Parc de les Tres Xemeneies) on actuaran els grups "Los Barranquillos", "Ay, Ay, Ay." i "Muyayo Rif."
  • Dissabte 24 de juliol a les 22 hores Sants-Montjuïc Decideix serà al SECASAC (Parc de les Tres Xemeneies) on actuaran els grups "9 Son" (excomponents de Rumba de Nou i Zona Son), "Rauxa." i "Canteca de Macao".
BONA FESTA MAJOR ! !
Animeu-vos, feu-vos voluntaris i aviat tindrem Poble-Sec Decideix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada