dilluns, 17 de maig del 2010

Sants-Montjuïc Decideix al Poble Sec C. Cívic El Sortidor 29/05 a les 18 h.

Com molts sabreu, la Consulta sobre la Independència a Barcelona ja té data: 10 d'abril de 2011. Sens dubte encara queda molt per aquell dia, però la llunyania no ens ha d'impedir seguir treballant. Ans al contrari, ens ha d'animar a fer tot allò que estigui a les nostres mans per a fer de la consulta una lliçó de democràcia.

Entre altres actes que es preveuen properament per seguir treballant, destaca la presentació que es farà de Sants-Montjuïc Decideix al Poble Sec. La presentació tindrà lloc dissabte 29 de maig a les 18 hores Centre Cívic El Sortidor.

L’objectiu és donar a conèixer la feina que s’està fent a la plataforma i propiciar la col·laboració d’entitats, organitzacions i institucions del districte. També és una crida a la participació de tota la ciutadania dels nostres barris per seguir tirant endavant la consulta sobre el dret a l’autodeterminació de Catalunya.

Els altres actes que s’han organitzat per a les properes setmanes són els següents:

Dimecres 19/05 a les 19,30 hores: propera reunió de Sants-Montjuïc Decideix a l'Auditori de Cotxeres de Sants. Us hi esperem!
Dissabte 29/05: Presentació de Sants-Montjuïc Decideix al Poble Sec. Al Centre Cívic El Sortidor, hora per concretar
Diumenge 30/05: parada informativa a la Festa de la Cirera(durant tot el dia al Passeig de Sant Antoni)
Dissabte 05/06: parada informativa al Firentitats (durant tot el dia al Carrer de Sants).
Dissabte 12/06: parada informativa a la Mostra d'Entitats del Poble Sec (durant tot el dia al Paral·lel).
Diumenge 20/06: Festa al Carrer Zona Franca.


Per a totes aquestes activitats necessitarem la força de desenes de voluntaris i voluntàries. Fes-te voluntari i col·labora!

SUMEM ESFORÇOS I HO ACONSEGUIREM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada