dissabte, 13 de març de 2010

Presentació de Sants-Montjuïc Decideix.El proper dissabte 27 de març a les 11 hores, se celebrarà l’acte de presentació de Sants-Montjuïc Decideix al
CASINET D’HOSTAFRANCS (C/ Rector Triadó, 53).

L’acte té com a objectiu cridar les entitats, organitzacions i institucions de tot tipus, així com la ciutadania del nostres districte interessada a dur a terme la consulta per la independència de Catalunya.

Us cridem amb la voluntat que feu vostra aquesta iniciativa i que participeu activament en el procés constituent creat i organitzat des de la societat civil barcelonina.

En aquest sentit, Sants-Montjuïc Decideix emplaça les barcelonines i els barcelonins que us hi afegiu com a voluntàries i com a voluntaris en l’assoliment d’aquesta fita democràtica. Així doncs, com a ciutadania activa que sou, ens agradaria que participéssiu a l’assemblea del 27 de març per emprendre el viatge que ens durà a l’organització de la consulta.
D'altra banda, aprofitem per informar-vos que la 2a. Assemblea de Barcelona Decideix se celebrarà el dissabte 20 de març a les 10 hores a l'INEFC. Per a més informació, feu clic a 2a Assemblea.

Sumem esforços i aconseguirem exercir el dret a decidir del nostre poble.

Fes-te’n VOLUNTARI/A!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada