diumenge, 12 de desembre del 2010

Primers votants de Barcelona.

Avui, 12 de desembre de 2.010 han començat les votacions al barri de la Barceloneta. A la foto veiem els voluntaris de Sants-Montjuïc Decideix col·laborant en la taula de la Plaça del Poeta Boscà, al costat del mercat.
Els presidents de totes les taules són veïns del barri de la Barceloneta. El president de la taula de la Plaça  Poeta Boscà era en Vicenç de Casal Roc ( què podem veure a la foto del peu de la notícia. La resta de membres són voluntaris vinguts de tots els districtes de la ciutat.
Durant tota la setmana voluntaris de tots els districtes de Barcelona han estan informant als veïns de l'inici del vot anticipat de la consulta sobre la independència de Catalunya al seu barri.
Al llarg de tot el dia es faran diverses actuacions musicals i espectacles d'animació infantil. Estan previstes dues rodes de premsa a la 1 del migdia i a 1/4 de 9 del vespre per comunicar les dades de participació. Els resultats no es sabran fins el dia 10 d'Abril en que es farà l'escrutini tant del vot anticipat com del vot presencial.
A partir de demà i fins al 10 d'abril ja es podrà votar a tots els districtes de  Barcelona.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada