divendres, 5 de novembre del 2010

Sants-Montjuïc Decideix al Cros de Sants

El passat diumenge dia 31 d'octubre, des de les 10 del matí, Sants-Montjuïc decideix va estar present al XXXII Cros Popular de Sants amb una parada informativa, per tal d'engrescar a la participació en la consulta sobre la independència del mes d'Abril de 2011, repartint díptics i fent nous voluntaris, tal i com s'ha anat fent en molts altres actes del districte.

Les arrels del Cros les podem trobar al 1934, quan l’Ateneu Enciclopèdic Sempre Avant va decidir celebrar el Primer Gran Premi de Sants, una prova atlètica pels carrers del barri. El Cros va quedar interromput per la guerra civil fins que al 1979 es va reprendre amb la incorporació posterior de gent del Foment Català d'Ajut i Serveis de l'Associació de Veïns de Badal, Brasil i la Bordeta, amb l’objectiu d’engegar la Festa Major al carrer Badal. 

En l'edició d'enguany, més multitudinària que mai, hi van participar més de 1700 corredors, alguns dels quals van fer el recorregut amb la samarreta de "Sants-Montjuïc decideix", donant testimoni de que hi som i hi anem sent... 

En la imatge es veu una de les voluntàries, fent campanya al Cros amb el dispensador-bústia de butlletes, samarretes i altres elements al·lusius a  la consulta de Barcelona decideix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada