dijous, 11 de març del 2010

Assemblea constituent Sants-Montjuïc Decideix

Sants-Montjuïc, 22 de febrer de 2010.
Un centenar de persones van participar dissabte al matí a l’assemblea constituent de Sants-Montjuïc Decideix, que es va fer a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants. Aquesta plataforma serà l’encarregada d’impulsar als nostres barris la consulta per la independència que es vol fer a la ciutat de Barcelona. La convocatòria l’havien fet les tres federacions d’entitats que hi han al districte, el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec i la Unió d’Entitats de la Marina, “la valoració és molt positiva per què la convocatòria inicial era força restringida a les entitats per tal que elles acabin estirant bona part de la societat, tot això serà un procés d’extensió i la propera convocatòria es farà extensiva a tots els ciutadans dels nostres barris” explica Jordi Fexas, del Secretariat d’Entitats.

La cantant santsenca Núria Feliu va ser l’encarregada de donar la benvinguda a la reunió amb un discurs on va animar a totes les entitats a participar activament en la organització de la consulta.

Entre les associacions assistents hi destacaven representants de l’Orfeó de Sants, els Castellers de Sants, els Diables de Sants i els Diables de l’escola Barrufet, el Centre Social de Sants, l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs, la Coral Sant Medir, la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria, la Federació de Carrers de la Festa Major de Sants, Associació Blaugranes en Cadira de Rodes i els representats locals de Convergència, Esquerra, Reagrupament i les CUP entre d’altres.

La propera assemblea es farà el dissabte 27 de març a les 11 hores al Casinet d'Hostafrancs. És oberta a totes les entitats i a tot el veïnat del barri que vulguin fer de voluntaris el dia de la consulta.

SUMEM esforços i aconseguirem DECIDIR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada